AUTODESCOPERIRE & EVOLUȚIE INTERIORĂ CONVIEȚUIRE
CONȘTIENTĂ ÎN CLUJ-NAPOCA

A INTRA, A APARTINE ȘI A TE BUCURA

MARE FESTIVAL DE

DEZVOLTARE PERSONALĂ

2021 în România

O OPORTUNITATE SPECIALĂ DE A ÎMPĂRTĂȘI ȘI DE A TE BUCURA DIN LIBERTATEA DE A FI TU ÎNSUȚI/ÎNSĂȚI ÎN COMUNITATE

Oferim din nou propuneri ÎNNOITE legate de evoluția interioară, astfel încât să poți participa EXCLUSIV la Epicentrul nostru de transformare interioară din CLUJ-NAPOCA. Oameni care își extind conștiința, se bucură de viață, de dezvoltare prin creativitate, arte, improvizație și inspirația care se produce din a fi uniți în fluxul mișcării spre potențialitate.

Îi anunțăm pe membrii noștri BeinCLUB® despre un PROGRAM de conviețuire de grup pentru aprofundarea comprehensiunii aspectelor individuale, sociale, de relații interpersonale și de cuplu, precum și a aspectelor psiho-emoționale care ne preocupă sau a aspectelor spirituale care ne provoacă pentru marea lor potențialitate, dar sunt blocate dintr-un anumit motiv pe care vrem să-l descoperim.

Contăm pe prezența unor referințe ale organizației noastre: ALVERTO, fondator al BeInCLUB®, ERIK: muzician, compozitor și mentor în uzul conștient al substanțelor naturale amazoniene și alți facilitatori și mentori precum Amalia, Paula, Michela, Laura, Alessia, Leila , Gustavo, Bruno, Carmen, Farah…OAMENI MINUNAȚI și cu experiență care, impregnați de esența metodei noastre, te vor însoți în dezvoltarea tuturor activităților și în tot ceea ce va apărea pentru evoluție în perioada ta de ședere.

Poți participa de la 1 la 11 zile, cu opțiunea de a-ți prelungi șederea în casa noastră atât timp cât dorești, pentru a da continuitate acestui stil de viață nou și frumos într-o comunitate in-conștientă.

Vom desfășura ateliere de Școală Conștientă®, yoga, meditație, ateliere de integrare de aprofundare și ateliere de deprogramare, cursuri de auto-descoperire ale Școlii BEYOND INNER, concerte de muzică transcendentă, sesiuni cu enteogeni; Ayahuasca, San Pedro, Bufo Alvarius, Yopo, Inwasi, Kambó, Iboga, printre altele, care susțin procesul de împuternicire personală și, mai presus de toate, te susțin să te bucuri de o viață dedicată fluxului constant.

CASA NOASTRĂ CONFORTABILĂ DE LÂNGĂ PLAJĂ, ADĂPOSTITĂ DE PINI CENTENARI ȘI ÎNCONJURATĂ DE GRĂDINI SPAȚIOASE

O SIMPLĂ VESTE ÎȚI POATE SCHIMBA CURSUL VIEȚII.

În spatele acestei propuneri vei găsi ceva care îți aparține.

Se apropie sfârșitul anului, închiderea multor etape și, foarte probabil, încă un ciclu de viață. Astăzi aducem un mesaj pentru tine: este posibil să continui viața din conștiință, iubire și încredere, mai ales după ce ai luat deja o decizie atât de importantă de a permite ca o transformare în viața ta să se întâmple.

Pentru a susține acest proces prețios de evoluție interioară, deschidem ușile sediului internațional al BeInCLUB-ului și al comunității IN-conștiente din Cluj-Napoca spre o propunere nouă și atractivă: îți propunem ca membru al BeInCLUB să faci pasul semnificativ de a te transforma din membru și participant în student.

Acest pas înseamnă să te deschizi pentru a primi tot ce e mai bun din noi ca școală, organizație și mișcare, ne provoacă să te primim, să te asistăm, să te sprijinim și să fim alături de tine pas cu pas pentru a te îndrepta către o împlinire personală care te va însoți pe tot parcursul vieții, chiar și dincolo de noi. Avem toată tehnologia umană, experiența și capacitatea spirituală de a ne dedica ție așa cum meriți. Școala Beyond Inner este un centru de studiu care îți permite să intri într-un univers de posibilități personale și profesionale, inclusiv diverse oportunități de muncă.

În următoarele întâlniri de formare și cicluri de aprofundare, oferim o oportunitate unică în funcție de nevoia latentă a studenților noștri: a investiga utilizarea conștientă a lor înșiși și ale instrumentelor pe care le folosim pentru aceasta. Beyond Inner Global Movement este o mișcare spre potențialitate, prin urmare, în fiecare mișcare pe care o faci spre interiorul Ființei tale, vei trece de la a fi un căutător la a te deschide la posibilitatea de a fi găsit de amintirea esenței tale.

Îți vine să faci acest salt cuantic?

Cuvinte de Alberto José Varela.
– Fondator al BeInCLUB –

«Am fondat acest Club pentru a mă bucura de viață alături de alții, din acest motiv am decis să combin toate companiile pe care le-am fondat și structura propunerilor pe care le creăm de mulți ani, pentru a oferi un nivel ridicat de calitate în serviciile pe care le oferim pentru dezvoltarea personală și spirituală.»

Ne-am extins pe cele 5 continente, unde organizăm retreaturi, dar a trebuit să mergem dincolo de acel succes deja atins pentru a oferi ceva nou, original și în concordanță cu ceea ce sufletul nostru ne cere. Apar din ce în ce mai multe ființe umane în căutarea unor experiențe surprinzătoare și transcendente.

FIECĂREI PERSOANE CARE DEVINE MEMBRĂ A CLUBULUI ȘI CARE PARTICIPĂ LA UN MINIM DE 11 ZILE ȘI NOPȚI, ÎI OFERIM CADOU UN CÂNTEC COMPUS DE ECHIPA NOASTRĂ DE MUZICIENI ȘI COMPOZITORI. CÂNTECUL SUFLETULUI este o propunere a mișcării noastre care este responsabilă pentru crearea cântecelor din structura de musico-terapie, astfel încât atât melodiile, cât și versurile să ajungă în adâncul inimii și să acompanieze persoana în procesul său de îmbunătățire personală.

Costul acestor melodii este de 390€ sau InnerCoin, care poate fi comandat individual sau pentru oricine știți sau cui doriți să oferiți un cadou, dar în acest caz ți-l oferim ție cadou ca și membru dacă vii un minimum de 11 zile și nopți la acest eveniment de sfârșit de an. În cazul în care vii mai puține zile, realizăm o reducere de 50% pentru membrii pentru Cântece pe măsura și sufletul tău.

ANUNȚ AL DIRECTOAREI NOASTRE DE CLUB

În primele 6 luni de la lansarea Clubului, s-au alăturat peste 1.000 de persoane, investind între 330€ și 10.000€, care li se transformă automat în InnerCoins (moneda internă a Clubului și a Mișcării) cu o creștere de la un 10% până la un 25% din suma inițială în euro pe care o introduce fiecare membru. Acest lucru presupune anumite reduceri.

Valorăm investiția celor care au încredere în Clubul nostru. Cu acest model de economie internă, în care banii alocați pentru sine cresc și își adaugă valoare adițională, membrii au disponibilitatea InnerCoins-urilor lor pentru a-i utiliza în cele 11 Case din întreaga lume și în toate serviciile sau produsele pe care le oferim.

DEJA AVEM BeInAPP-UL NOSTRU ȘI WALLET-ul

Fiecare membru poate intra în această aplicație în mod privat și gratuit pentru a-și efectua plățile în InnerCoin, pentru a-și verifica mișcările și pentru a vedea propunerile clubului. De asemenea, poți să-ți transferi din sold altor membri și să cumperi InnerCoins.

SEDIUL INTERNAȚIONAL BEINCLUB
– Cluj-Napoca, Romania –

Cuvântul IN-consiente, care poate fi tradus ca ÎN-CONSIMȚĂMÂNT, se referă la faptul că înăuntru ne consimțim. IN: înăuntru. CONSIMȚĂMÂNT (consiente): tratament plăcut, afectuos și atent acordat persoanelor iubite.

Prin urmare, se spune că „este un consimțit” cineva căruia îi place să fie tratat bine și să i se ofere ceea ce îi place.

Toți membrii comunelor noastre trebuie să fie niște CONSIMȚIȚI și, evident, devin persoane care sunt deschise să-i consimtă și pe alții.

Pentru ei un program de activități pe tot parcursul anului, unde să se poată bucura de:

Cazare

-Cazare în casa noastră de lux, cu camere private sau comune.
-Mese variate, sănătoase.
-Serviciul nostru BeIn BAR.
-Servicii de curățenie generale și private.
-Spații sociale și de lucru cu WIFI

Dimineața de reconectare cu corpul cu spații amplasate în aer liber:

-Cursuri de yoga;
-Ședinte de meditație;
-Sală pentru activități musculare;
-Plimbări de-a lungul plajei și a portului Cabopino.

După-amiezile de exprimare prin Artă Sănătoasă:

-Pictură cu acuarelă;
-Ateliere de mandala;
-Sesiuni aromatice în Saună;
-Spații chill out;
-Festivale cu muzică live, BeInCLUB.

Și mult mai mult pentru a te bucura de șederea ta…

PROGRAM FESTIVAL DE EVOLUȚIE INTERIOARĂ

IUNIE

IULIE

AUGUST

SEPTEMBRIE

OCTOMBRIE

NOIEMBRIE

DECEMBRIE

Informații Bancare

Evolucion Interior
CONT: ES6221003901990200266356
Sucursală: Caixa în Spania:
Adresă: Av. Alameda, s/n CP 28140. Fuente el Saz de Jarama, Madrid.
Cod SWIFT: CAIXESBBXXX

PLĂTEȘTE CU PAYPAL

BeInCLUB: Întotdeauna cu ușile deschise, pentru a fi posibil pentru tine…
A INTRA, A APARȚINE ȘI A TE BUCURA.

IA LEGĂTURA CU UN CONSILIER PERSONAL

ANDREEA

Contacte: +40 724 450 054
E-mail: rumania@innermastery.es